Skoda Fabia

Tulajdonos: Piriczki László

"A North-East Company tagja vagyok. Régen az autósportban utaztam (rally), így nem állt tőlem mesze az autózás, csak ugye más értelemben. Előtte is volt már próbálkozásom ilyen "tuning"-ban de akkor még nem kötött le. Aztán a Skoda érdekes sztori mert minden áron Fiestát akartam venni anno régen és egy sem volt olyan ami nekem megfelelt és már annyira felb#szott h nincs olyan ami jó lenne, így mérgemben ránéztem a kereskedésben a Fabiára és anélkül, hogy körbe néztem volna milyen a kocsi szó nélkül mondtam őt viszem haza. És ennek már 10 éve. Azóta Ő egy örök szerelmem maradt. Sokan kérdezik, hogy miért nem adom el meg váltok.. de egyszerűen annyi, hogy imádom, imádom amikor bele ülök és csak élvezem az utat."

 1_33454362296_o.jpg

Karosszéria: "RS front plusz egy egyedileg le gyártott jel (logo) nélküli hűtőrács, mert Fabiahoz nem létezik sajnos ilyen opciós mint amit létrehoztam. Lámpák fóliázva "picit" sötétebbre. Ködlámpa szokásos sárga. Kapott még egy Leon Cupra koptatót. Telifény (hátha valakinek nem rémlik mi volt eddig) hátsó lökös, díszcsík eltüntetve, kipufogó helye szinten eltüntetve. Régi kipufogót kidobtuk és építettünk alá egy szolidabbat meg persze picit feljebb is tettük hogy ne nagyon lehessen látni. Kapott gyári tükröket is és jobb oldalra is megkapta a nagy tükröt csak h szimmetrikus legyen. Minden sallang leszedve, díszcsíkok, hátsó ablaktörlő, antenna stb stb stb..."

Motor: "Sokan kérdezik, hogy motor... na most van egy opció jövőre ami 1.8T-re hallgat. Ez egy terv, meglátjuk sikerül e összehozni. Szívem szerint nem tenném bele, mert nem száguldozó az autó. Csak gurulgatunk ide oda, ahhoz meg elég a gyári is. Az autó fél cm-el van felemelve a földtől menet közbe, ezért nem látom értelmét a 200+ lóerőnek. De majd lesz valami az biztos."

19222966_1986885014931472_8690642888466271094_o_1.jpg

Belső:  "Itt kezdődnek a bajok, vagyis inkább a fejembe.. szóval két dönthető kagyló ülés már volt a kocsiba, aztán jött az ötlet, hogy picit racinges feeling legyen. Régi vágyam volt egy gyorscsatis levehető kormány, na meg a 2 éve dédelgetett bukócső project. Szerencsére gyógyszer nincs már, úgyhogy nyugodtan bele is faragtam ezeket a dolgokat. A cső teljesen saját készítés, matt arany színűre lefújva. Sokan kérdezik, hogy kivehető? Igen ki tudom szedni de nem fogom, max ha megyünk majd szigorítottra ami egyszer biztos eljön, de ez ezzel jár és egy kicsit sem fogok ellenkezni a kedves szerveknek, hogy ne csinálják. Tudom minek álltam neki, tudom mi jár érte!"

Futómű: "Alfa GTA 7,5j r17 165/40 (kb 10. Pukkantsra maradt rajta, de nincs lehetetlen csak...) felni van a kocsin. Tavalyi módosítót kicsit "átfaragtuk", hogy Alfa felni kompatibilis legyen. Elől 2 cm, hátul 1,5 cm lett mert így adta ki a matek.
Lufi az annyit változott hogy most már kerekenkénti, lett még két kapcsoló plusz egy óra és így már billeghetek jobbra-balra is."

Utószó: "Szeretném megköszönni a barátaimnak a sok sok segítséget, nélkülük sehol sem tartanék. Legfőképpen Munkácsi Viktor barátomnak azaz a Vittorio Design-nak!"

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamiww.blog.hu/api/trackback/id/tr7012723910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

MindenamiVW

Facebook oldaldoboz

Naptár

szeptember 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
süti beállítások módosítása